Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με τα πορίσματα μελέτης που εκπονήθηκε για τη  Νέα Κτηνοτροφική Ζώνη της Αθηένου

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Αθηένου, το Τμήμα Πολεοδομίας  και Οικήσεως ανάθεσε από την αρχή του χρόνου στην Εταιρεία «Νικολαΐδης και Συνεργάτες Ltd» την ετοιμασία «Εμπεριστατωμένης Μελέτης για τον Καθορισμό Νέας Κτηνοτροφικής Ζώνης στην Αθηένου», την οποία και χρηματοδοτεί.

Η μελέτη αυτή έχει στόχο την ανάδειξη των ζητημάτων και αναγκών που αντιμετωπίζει η υφιστάμενη καθορισμένη κτηνοτροφική ζώνη Γγ1 (σ.σ Τοπικό Σχέδιο Αθηένου 2012) και τη διερεύνηση της ανάγκης δημιουργίας Νέας Κτηνοτροφικής Ζώνης.

Στα πλαίσια της εν λόγω μελέτης, προκειμένου να καταγραφούν οι απόψεις των κτηνοτρόφων, των επηρεαζόμενων ιδιοκτήτων γης εντός της υφιστάμενης κτηνοτροφικής ζώνης, των επηρεαζόμενων ιδιοκτήτων γης εντός της περιοχής που προτείνεται η δημιουργία νέα ζώνης, καθώς και των λοιπών δημοτών της Αθηένου, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως εισηγήθηκε τη σύγκληση Πανδημοτικής Συγκέντρωσης.

Ο Δήμος Αθηένου προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και 19:30, στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με το πιο πάνω θέμα.

Στη συγκέντρωση θα γίνει γνωστοποίηση των πορισμάτων της μελέτης, θα παρουσιαστεί η νέα περιοχή που προτείνεται για τη δημιουργία νέας Κτηνοτροφικής Ζώνης και θα δοθεί η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και η συλλογή γραπτών συγκαταθέσεων των χρηστών/ιδιοκτητών γης σχετικά με το παραπάνω αναπτυξιακό έργο.

Η συμμετοχή σας θεωρείται  ιδιαίτερα επιθυμητή, αφού πρόκειται για ζήτημα που αφορά την κοινωνία μας, την πρόοδο της οικονομίας μας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας. Από τα  πορίσματα της συγκέντρωσης αναμένεται να προκύψουν σημαντικές  αποφάσεις για το Δήμο μας, αφού θα αποτελέσουν τη βάση για τις προτάσεις που θα υποβληθούν κατά τη διαδικασία της επικείμενης αναθεώρησης του Τοπικού Σχεδίου Αθηένου.

Από το Δήμο Αθηένου