Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Παράνομη στάθμευση

Έχει παρατηρηθεί ότι αρκετοί συνδημότες μας σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους σε μέρη που δεν επιτρέπονται, όπως πάνω σε πεζοδρόμια, σε δρόμους με διπλή κίτρινη γραμμή και αλλού.

Τα παράπονα που καταφθάνουν στον Δήμο καθημερινά για το φαινόμενο αυτό είναι πάρα πολλά.  Τα πεζοδρόμια είναι χώροι οι οποίοι κατασκευάσθηκαν για να διακινούνται με ασφάλεια οι πεζοί και όχι να σταθμεύουν οχήματα.

Επίσης, όπου υπάρχει διπλή κίτρινη γραμμή απαγορεύεται η στάθμευση και οι δημότες προτρέπονται να σταθμεύουν  σε δημόσιους χώρους στάθμευσης που στον Δήμο μας προσφέρονται όλοι δωρεάν.

Η αστυνομία μας προειδοποιεί ότι έχει αρχίσει να τιμωρεί τους παρανομούντες.

Καλούνται όλοι οι συνδημότες μας να αρχίσουν να σταθμεύουν μόνον σε επιτρεπόμενα μέρη, ώστε να διευκολύνουν τους υπόλοιπους διακινούμενους δημότες και για να αποφύγουν την πιθανότητα τιμωρίας τους.