Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Παρουσίαση με θέμα: «Άγνωστα Φαινόμενα στον Αέρα, στο Διάστημα και μέσα στο Νερό. Η Επιστημονική Προσέγγιση» – 14.11.2022

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, στις 7:00 μ.μ., στο αναπαλαιωμένο Χάνι του Μεστάνα στην οδό Ευαγόρου στην Αθηένου, θα πραγματοποιηθεί  συνάντηση του Ομίλου «Επιστημονικές και Φιλοσοφικές Αναζητήσεις» που δραστηριοποιείται στην Αθηένου, με παρουσίαση του θέματος: «Άγνωστα Φαινόμενα στον Αέρα, στο Διάστημα και μέσα στο Νερό. Η  Επιστημονική Προσέγγιση».

Η παρουσίαση του θέματος θα γίνει από τον Δρ. Γεώργιο Φλωρίδη, Συνεργάτη Καθηγητή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Μετά την παρουσίαση θα δοθεί χρόνος για να απαντηθούν ερωτήσεις.

Η είσοδος είναι δωρεάν και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.