Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Πορεία Εθελοντισμού – Περπατώ με τους Ηλικιωμένους

Η Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου (Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων- Κωνσταντινελένειον Κέντρον Ενηλίκων) και ο Δήμος Αθηένου διοργανώνουν την εκδήλωση «Πορεία Εθελοντισμού-Περπατώ με τους Ηλικιωμένους».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, η ώρα 5.30μ.μ. Αυτή τελεί υπό την αιγίδα της έντιμης Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου.  Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη του ΣΚΕ Αθηένου στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας. Παράλληλα, στόχος είναι να παρακινηθούν περισσότεροι νέοι του Δήμου Αθηένου να ενταχθούν σε ανάλογες δράσεις εθελοντισμού. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν όλοι οι εθελοντές του Δήμου Αθηένου.

Η καθιερωμένη αυτή εκδήλωση είναι μια καινοτόμος δράση, με την οποία οι ένοικοι της Δημοτικής Στέγης περνούν ένα ευχάριστο απόγευμα με φίλους και συγγενείς και ταυτόχρονα νιώθουν ότι οι δημότες είναι  δίπλα τους, παρέχοντας τους αναγνώριση και αγάπη.

Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στις δράσεις διαφώτισης του Δήμου Αθηένου, στα πλαίσια της συμμετοχής του ως Επικεφαλής Εταίρου στο Δίκτυο Μεταφοράς «Πόλεις Εθελοντισμού+» του προγράμματος URBACT και όλα τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από τον εγκριμένο προϋπολογισμό του Δικτύου.