Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Συμμετοχή του Δήμου Αθηένου στην 4η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο #BeActiveSportVillage στην Αθηένου κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού μεταξύ 23 και 30 Σεπτεμβρίου, με ποικίλες αθλητικές δράσεις.

Η επίσημη έναρξη θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου στις 19:30 με χορευτικές παραστάσεις σε υπαίθρια εξέδρα που θα στηθεί επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι για χορό!

Περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.beactive.cy

Συμμετοχή του Δήμου Αθηένου στην 4η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23  ως 30 Σεπτεμβρίου2018, με Εθνικό Συντονιστικό Φορέα τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Πανευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση, με στόχο την ενεργοποίηση των πολιτών!

#BeActive όλοι μας λοιπόν!                                                                                                                            

Λεπτομέρειες των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Αθηένου, θα ανακοινωθούν σύντομα.