Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Συνάντηση Επικεφαλής Εμπειρογνώμονα του Δικτύου Μεταφοράς «Re-grow City» με τον Δήμαρχο Αθηένου

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 επισκέφτηκε τον Δήμο Αθηένου ο Επικεφαλής Εμπειρογνώμονας του Δικτύου Μεταφοράς «Re-grow City», του προγράμματος URBACT, κύριος Hans Sclappa. Στο Δίκτυο, που ηγείται ο Δήμος της Αλτένας, Γερμανίας, μετέχουν ως εταίροι πόλεις από την Πορτογαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Λεττονία, τη Σλοβανία, καθώς και ο Δήμος Αθηένου.

Ο κ. Sclappa είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο και τη Δημοτικό Γραμματέα για θέματα σε σχέση με τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο, τις ασχολίες των κατοίκων, τις προοπτικές που υπάρχουν κ.λπ., ενώ είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να δει επί τόπου τη διαχωριστική γραμμή κατοχής, το πρόβλημα της μη διάνοιξης της διόδου Πυροίου, τη Βιομηχανική Περιοχή, την Κτηνοτροφική Ζώνη και την οικιστική και γενικά όλη την περιοχή του Δήμου.

Πριν την αναχώρησή του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη της Ομάδας Τοπικής Δράσης του Δήμου Αθηένου στο Δίκτυο Μεταφοράς «Re-grow City», που θα ενεργοποιηθεί στη Β’ Φάση του Δικτύου, το 2019 και που θα διαρκέσει 2 χρόνια. Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τις προοπτικές που υπάρχουν για μεταφορά της Καλής Πρακτικής του Δήμου Αλτένα της Γερμανίας στον Δήμο Αθηένου.

Ο Επικεφαλής Εμπειρογνώμονας του Δικτύου κ. Sclappa έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την επίσκεψη και θα ετοιμάσει τώρα μελέτη, με την οποία θα εισηγηθεί τους τρόπους για τη μεταφορά της Καλής Πρακτικής του Δήμου της Αλτένα της Γερμανίας στις άλλες πόλεις του Δικτύου, συμπεριλαμβανομένου του Δήμου της Αθηένου.