Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Θερμά συγχαρητήρια Δημάρχου Αθηένου προς γυναικείες ομάδες Σωματείου Ε.Ν.Α Αθηένου – 7.5.18

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, εκ μέρους του Δήμου Αθηένου, συγχαίρει θερμά τις γυναικείες ομάδες του Σωματείου Ε.Ν.Α. Αθηένου, που κατέκτησαν τα γυναικεία πρωταθλήματα της κατηγορίας τους. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος συγχαίρει τους πιο κάτω:

  1. Την ομάδα κοριτσιών U15, που κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελο της κατηγορίας της.
  2. Την ομάδα  κοριτσιών U17, που κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελο της κατηγορίας της.
  3. Την ομάδα νεανίδων U19, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της κατηγορίας της, ενώ διεκδικεί και την κατάκτηση του κυπέλου.
  4. Την ομάδα γυναικών, που επανήλθε στον θρόνο της, κατακτώντας το πρωτάθλημα, ενώ διεκδικεί και την κατάκτηση του κυπέλου.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος συγχαίρει όλη την προπονητική ομάδα, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου για τα εκπληκτικά αποτελέσματα της φετεινής χρονιάς, που ήταν αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που έγινε απ’ όλους, παίκτριες, προπονητές και Διοικητικό Συμβούλιο. Επισης αναφέρει ότι είναι περήφανος που η Αθηένου έχει τέτοιες αθλήτριες, που την τιμούν με τις επιδόσεις τους. Παράλληλα υπόσχεται ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα στο Σωματείο, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο που επιτελεί, κρατώντας τη νεολαία και όχι μόνον σε υγειή απασχόληση.