Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

«ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΣΕΛΙΔΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ» Αρ. Προσφοράς: 35/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

1. Ο Δήμος Αθηένου ζητά προσφορές για την επιμέλεια, διόρθωση, σελίδωση και μετάφραση βιβλίου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Η έκδοση στοχεύει στην παρουσίαση της Αθηένου ως Πόλης Καλής Πρακτικής για τον εθελοντισμό, αλλά και γενικότερα ως μια πόλη φιλόξενη, εξελισσόμενη, που προοδεύει και προωθεί ποικιλοτρόπως την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων της και που φιλοδοξεί να καταστεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.

2. Ο Δήμος Αθηένου θα πρέπει να παρουσιάζεται ως περιοχή, οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης, ως πόλη Καλής Πρακτικής για τον εθελοντισμό, ως μεσαορίτικος δήμος της Κύπρου, ως ένας από τους αρχαιότερους δήμους της Κύπρου που ιδρύθηκε το 1926, ως ο μεγαλύτερος δήμος σε έκταση της ελεύθερης Κύπρου, ως δήμος που συγκεντρώνει ποικιλία χρωμάτων και ομορφιά και ως δήμος με ιδιαιτερότητες λόγω της ημικατοχής.

3. Ο Δήμος θα παραδώσει στον επιτυχόντα προσφοροδότη τα κείμενα και τις φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ένα άλλο βιβλίο, το οποίο ο επιτυχών προσφοροδότης θα αξιοποιήσει ως δείγμα. Ο επιτυχών προσφοροδότης θα πρέπει να παραδώσει στον Δήμο ένα πρώτο δείγμα του βιβλίου σε ηλεκτρονική μορφή το αργότερο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022. Το πρώτο αυτό δείγμα δεν είναι αναγκαίο να περιλαμβάνει τη μετάφραση στην αγγλική γλώσσα.

4. Η έκδοση πραγματοποιείται στο πλαίσιο δράσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT III και συγκεκριμένα του Δικτύου Μεταφοράς της Καλής Πρακτικής για τον Εθελοντισμό Volunteering Cities +, του οποίου ο Δήμος Αθηένου είναι επικεφαλής εταίρος, με άλλες 4 ευρωπαϊκές πόλεις εταίρους και συγκεκριμένα την Αγιά (Ελλάδα), Aljustrel (Πορτογαλία), Banska Stiavnica (Σλοβακία) και Vilani-Resekne (Λετονία).

5. Με βάση το υλικό που έχει συγκεντρωθεί (κείμενα και φωτογραφίες) εκτιμάται ότι το βιβλίο θα είναι περίπου 50 σελίδων. Οι διαστάσεις του βιβλίου θα είναι 27 x 26,5 cm. Το τελικό δείγμα που θα διαμορφωθεί και ακολούθως θα εγκριθεί από τον Δήμο Αθηένου, θα προωθηθεί και θα ακολουθήσει άλλη προσφορά για την εκτύπωση του βιβλίου.

6. Η μετάφραση των κειμένων του βιβλίου στην αγγλική γλώσσα θα πρέπει να γίνει από μεταφραστή ο οποίος να περιλαμβάνεται στο Μητρώο Ορκωτών Μεταφραστών του Υπουργείου Εσωτερικών.

7. Ο επιτυχών προσφοροδότης θα έχει τη συνολική ευθύνη για τα πιο κάτω:
– Σχεδιασμό και καλλιτεχνική επιμέλεια εξώφυλλου και οπισθόφυλλου.
– Σχεδιασμό και σελίδωση και καλλιτεχνική επιμέλεια όλων των εσωτερικών σελίδων.
– Αναγκαία επεξεργασία όλων των φωτογραφιών που θα δοθούν ηλεκτρονικά από τον Δήμο.
– Επιμέλεια – διόρθωση όλων των κειμένων του βιβλίου.
– Μετάφραση στην αγγλική γλώσσα.
– Ολική γραφιστική επεξεργασία σε σχέση με το στήσιμο της έκδοσης.

8. Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 2.000 ευρώ + ΦΠΑ και θα χρηματοδοτηθεί από τον Δήμο Αθηένου, μέσα από το Δίκτυο Μεταφοράς URBACT III, Volunteering Cities+.

9. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν συμπληρωμένο και υπογραμμένο το έντυπο προσφοράς που επισυνάπτεται μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

10. Ο Δήμος Αθηένου δεν είναι υποχρεωμένος να δεχθεί τη χαμηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

11. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24811370, στο φαξ 24522333 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@athienou.org.cy.