Τελευταίες ειδήσεις

2ο Χειμερινό Ράλι Αθηένου – 27.1.19

2ο Χειμερινό Ράλι Αθηένου ιστορικού αυτοκινήτου 

Διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από τη Λέσχη Παλαιών Αυτοκινήτων ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηένου, το 2ο Χειμερινό Ράλι Αθηένου ιστορικού αυτοκινήτου, το οποίο και φέτος θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Συμβούλιο Κοινωνικής Ευημερίας Αθηένου εις μνήμη της αειμνήστου Μαρίας Θεοδώρου.

Το Ράλι θα έχει 90 συμμετοχές, έχει καθιερωθεί για να γίνεται κάθε χρόνο και αποτελεί το μεγαλύτερο Ράλι ιστορικού αυτοκινήτου που γίνεται στην Κύπρο . Θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και αναμένεται να καλύψει μια απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων.

Η εκκίνηση του Ράλι θα γίνει από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 2, στις 9:45π.μ. και αυτό θα τερματίσει στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, οδός Μιχαήλ Γεωργίου, γύρω  στις  12:00μ.

Τις διακρίσεις θα απονέμουν ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς και εκπρόσωποι της οικογένειας της αείμνηστης Μαρίας Θεοδώρου.

Οι διοργανωτές καλούν τους λάτρεις του παλαιού αυτοκινήτου, αλλά και το ευρύ κοινό, να θαυμάσει τα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα, που αναμένεται να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις με τις επιδόσεις τους.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc