Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

2ο Χειμερινό Ράλι Αθηένου – 27.1.19

2ο Χειμερινό Ράλι Αθηένου ιστορικού αυτοκινήτου 

Διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από τη Λέσχη Παλαιών Αυτοκινήτων ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηένου, το 2ο Χειμερινό Ράλι Αθηένου ιστορικού αυτοκινήτου, το οποίο και φέτος θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Συμβούλιο Κοινωνικής Ευημερίας Αθηένου εις μνήμη της αειμνήστου Μαρίας Θεοδώρου.

Το Ράλι θα έχει 90 συμμετοχές, έχει καθιερωθεί για να γίνεται κάθε χρόνο και αποτελεί το μεγαλύτερο Ράλι ιστορικού αυτοκινήτου που γίνεται στην Κύπρο . Θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και αναμένεται να καλύψει μια απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων.

Η εκκίνηση του Ράλι θα γίνει από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 2, στις 9:45π.μ. και αυτό θα τερματίσει στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, οδός Μιχαήλ Γεωργίου, γύρω  στις  12:00μ.

Τις διακρίσεις θα απονέμουν ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς και εκπρόσωποι της οικογένειας της αείμνηστης Μαρίας Θεοδώρου.

Οι διοργανωτές καλούν τους λάτρεις του παλαιού αυτοκινήτου, αλλά και το ευρύ κοινό, να θαυμάσει τα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα, που αναμένεται να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις με τις επιδόσεις τους.