Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Έναρξη λειτουργίας νέου Ομίλου υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηένου

Ανακοινώνεται η πρώτη συγκέντρωση του Ομίλου «Επιστημονικές και Φιλοσοφικές Αναζητήσεις», που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηένου.

Ο Όμιλος θα ασχολείται με επιστημονικές και φιλοσοφικές παρουσιάσεις θεμάτων και θα ακολουθεί συζήτηση. Τα θέματα που θα παρουσιάζονται θα είναι τοπικά και διεθνή και θα αναφέρονται στην Αρχαιολογία, στην Αστρονομία, στη Βιολογία, στην Παλαιοντολογία, στη Φυσική, στη Φιλοσοφία, στη Θρησκεία, στην Ψυχολογία, στην Τέχνη και σε άλλα.

Όσοι επιθυμούν να αποτελέσουν τον πυρήνα ή και να εγγραφούν σαν μέλη, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα στο Facebook: «Όμιλος Επιστημονικών και Φιλοσοφικών Αναζητήσεων» και να γίνουν φίλοι ή να επικοινωνούν στο τηλ. 99330021.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 7:00 μ.μ. στο Πολυκέντρο Νεότητας Αθηένου (οδός Ευαγόρου). Την πρώτη συγκέντρωση θα προσφωνήσει ο Δήμαρχος Αθηένου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς και θα γίνουν γενικές αναφορές και οργάνωση του Ομίλου. Επίσης θα παρουσιαστεί το θέμα: «Η κλιματική αλλαγή από επιστημονικής σκοπιάς και η επίδραση του ανθρώπου».

Υπεύθυνος Ομίλου: Δρ. Γεώργιος Φλωρίδης, Συνεργαζόμενος Καθηγητής Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.