Τελευταίες ειδήσεις

ΑΚΥΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ « Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ

Ο Δήμος Αθηένου με λύπη ανακοινώνει ότι έχει αποφασιστεί η ακύρωση της διοργάνωσης της «Λεωφόρου των Ευχών», που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, αφού οι όροι της έγκρισης που έχει δοθεί από το Υπουργείο Υγείας καθιστούν αδύνατη τη διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ η  επιδημιολογική εικόνα της Αθηένου, αλλά και γενικότερα της Κύπρου, είναι πολύ βεβαρημένη. Υπό τις περιστάσεις ο Δήμος Αθηένου δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τις εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις που συνήθιζε κάθε χρόνο.

Όμως, και αυτές τις γιορτινές και άγιες μέρες θα πρέπει να δείξουμε το φιλανθρωπικό μας πρόσωπο. Όλοι πρέπει και πάλι να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τα παιδιά, που η μοναδική χαρά που νιώθουν όταν ανοίγουν ένα δώρο είναι ανεκτίμητης αξίας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στήθηκε και φέτος από τον Δήμο Αθηένου το «Δεντράκι των Ευχών».

Αυτό έχει τοποθετηθεί στον χώρο υποδοχής του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου. Έχουν συγκεντρωθεί οι ανάγκες των παιδιών, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε καρτούλες, που έχουν τοποθετηθεί επάνω στο «Δεντράκι των Ευχών». Σε κάθε μια καρτούλα αναγράφεται η ηλικία και το φύλο του παιδιού που έχει ανάγκη από ένα δωράκι. Όποιος ενδιαφέρεται, θα παίρνει ένα στολίδι και θα πρέπει να παραδώσει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2021 στην υποδοχή του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου το δώρο που αναλογεί στα στοιχεία της καρτούλας. Είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθείτε και φέτος στο κάλεσμά μας, έτσι ώστε κανένα παιδάκι να μην μείνει χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα, Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία!

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc