Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΚΥΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ « Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ

Ο Δήμος Αθηένου με λύπη ανακοινώνει ότι έχει αποφασιστεί η ακύρωση της διοργάνωσης της «Λεωφόρου των Ευχών», που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, αφού οι όροι της έγκρισης που έχει δοθεί από το Υπουργείο Υγείας καθιστούν αδύνατη τη διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ η  επιδημιολογική εικόνα της Αθηένου, αλλά και γενικότερα της Κύπρου, είναι πολύ βεβαρημένη. Υπό τις περιστάσεις ο Δήμος Αθηένου δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τις εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις που συνήθιζε κάθε χρόνο.

Όμως, και αυτές τις γιορτινές και άγιες μέρες θα πρέπει να δείξουμε το φιλανθρωπικό μας πρόσωπο. Όλοι πρέπει και πάλι να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τα παιδιά, που η μοναδική χαρά που νιώθουν όταν ανοίγουν ένα δώρο είναι ανεκτίμητης αξίας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στήθηκε και φέτος από τον Δήμο Αθηένου το «Δεντράκι των Ευχών».

Αυτό έχει τοποθετηθεί στον χώρο υποδοχής του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου. Έχουν συγκεντρωθεί οι ανάγκες των παιδιών, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε καρτούλες, που έχουν τοποθετηθεί επάνω στο «Δεντράκι των Ευχών». Σε κάθε μια καρτούλα αναγράφεται η ηλικία και το φύλο του παιδιού που έχει ανάγκη από ένα δωράκι. Όποιος ενδιαφέρεται, θα παίρνει ένα στολίδι και θα πρέπει να παραδώσει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2021 στην υποδοχή του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου το δώρο που αναλογεί στα στοιχεία της καρτούλας. Είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθείτε και φέτος στο κάλεσμά μας, έτσι ώστε κανένα παιδάκι να μην μείνει χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα, Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία!