Τελευταίες ειδήσεις

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Κορωνοιός δυστυχώς συνεχίζει να είναι εδώ. Χρειάζεται όλοι να προσέχουμε, να λαμβάνουμε μέτρα προστασίας, να μένουμε κλεισμένοι σπίτι τα βράδυα. Τα Χριστούγεννα όμως, με τα μηνύματα ελπίδας, χαράς και ευτυχίας που φέρνουν σε όλο τον κόσμο, πλησιάζουν. Ούτε η πανδημία, ούτε κανείς άλλος μπορούν να σταματήσουν τον ερχομό τους.

Ο Δήμος Αθηένου, θέλοντας να δώσει μια χαρμόσυνη νότα στους δημότες του, προχώρησε στον γιορτινό στολισμό δημόσιων χώρων του Δήμου. Με πρωτοστάτη, ως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια την κ. Αντρούλα Έλληνα, την οποία ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί θερμά για όλη την προσπάθεια, και με τη βοήθεια του εργατικού προσωπικού του Δήμου, η πρόσοψη του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου και άλλοι χώροι του Δήμου άλλαξαν όψη και φόρεσαν τα γιορτινά τους. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και η ατμόσφαιρα προμηνύει Χριστούγεννα και χαρμόσυνη ατμόσφαιρα.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία από μακριά και χωρίς κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση, έστω και για λίγο, να χαρούν τον διάκοσμο, να πάρουν μια γιορτινή Χριστουγεννιάτικη «γεύση», με την ελπίδα, την ευχή και την προσδοκία το 2021 να διώξει τον Κορωνοιό και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου να είναι μια γιορτή ως και τα προηγούμενα χρόνια, με διάφορες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, μια χαρά για την επερχόμενη γέννηση του Θεανθρώπου.

Οι Αθηενίτες μπορεί να βρίσκονται απομονωμένοι στην μπότα του Τούρκου εισβολέα, αλλά ξέρουν και παίρνουν ελπίδα για να συνεχίσουν να υπομένουν μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες. Και ο Δήμος τους πρωτοστάτης, στέλλει μηνύματα χαράς και γιορτινής διάθεσης.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc