Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο Άγιος Βασίλης θα έρθει σε όλα τα παιδάκια

Πλησιάζοντας στις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, ο Δήμος Αθηένου, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας του Κορωνοϊού που βιώνει ο τόπος μας και εφαρμόζοντας τα μέτρα που αποφάσισε η Κυβέρνηση, δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τις εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις που συνήθιζε κάθε χρόνο.

Κατανοώντας πλήρως τις ιδιαιτερότητες αυτών των ημερών, χρειάζεται όλοι να δείξουμε υπομονή και θετικότητα, προκειμένου να καταφέρουμε να ελεγχθεί η διασπορά του Κορωνοϊού.

Αυτές τις γιορτινές και άγιες μέρες όμως πρέπει να δείξουμε ξανά το φιλανθρωπικό μας πρόσωπο. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τα παιδιά, που η μοναδική χαρά που νιώθουν όταν ανοίγουν ένα δώρο είναι ανεκτίμητης αξίας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα στηθεί και φέτος από τον Δήμο Αθηένου «Το Δεντράκι των Ευχών».

Το Δεντράκι των Ευχών που βρισκόταν κάθε χρόνο στη Λεωφόρο Χριστουγέννων, θα τοποθετηθεί φέτος στον χώρο υποδοχής του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου. Έχουν συγκεντρωθεί οι ανάγκες των παιδιών, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε καρτούλες που θα τοποθετηθούν επάνω στο Δεντράκι των Ευχών. Σε κάθε μια καρτούλα θα αναγράφεται η ηλικία και το φύλο του παιδιού που έχει ανάγκη από ένα δωράκι. Όποιος ενδιαφέρεται, θα παίρνει ένα στολίδι και θα πρέπει να παραδώσει μέχρι τις 20/12/2020 στην υποδοχή του Δημοτικού Μεγάρου, το δώρο που αναλογεί στα στοιχεία της καρτούλας.

Είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθείτε και φέτος στο κάλεσμά μας, ούτως ώστε κανένα παιδάκι να μην μείνει χωρίς δώρο, ειδικά αυτά τα αλλιώτικα Χριστούγεννα που θα περάσουμε όλοι διαφορετικά, εφαρμόζοντας τα περιοριστικά μέτρα!

Καλά Χριστούγεννα!

Θετικά και με προσοχή και θα τα καταφέρουμε!