Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Κορωνοιός δυστυχώς συνεχίζει να είναι εδώ. Χρειάζεται όλοι να προσέχουμε, να λαμβάνουμε μέτρα προστασίας, να μένουμε κλεισμένοι σπίτι τα βράδυα. Τα Χριστούγεννα όμως, με τα μηνύματα ελπίδας, χαράς και ευτυχίας που φέρνουν σε όλο τον κόσμο, πλησιάζουν. Ούτε η πανδημία, ούτε κανείς άλλος μπορούν να σταματήσουν τον ερχομό τους.

Ο Δήμος Αθηένου, θέλοντας να δώσει μια χαρμόσυνη νότα στους δημότες του, προχώρησε στον γιορτινό στολισμό δημόσιων χώρων του Δήμου. Με πρωτοστάτη, ως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια την κ. Αντρούλα Έλληνα, την οποία ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί θερμά για όλη την προσπάθεια, και με τη βοήθεια του εργατικού προσωπικού του Δήμου, η πρόσοψη του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου και άλλοι χώροι του Δήμου άλλαξαν όψη και φόρεσαν τα γιορτινά τους. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και η ατμόσφαιρα προμηνύει Χριστούγεννα και χαρμόσυνη ατμόσφαιρα.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία από μακριά και χωρίς κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση, έστω και για λίγο, να χαρούν τον διάκοσμο, να πάρουν μια γιορτινή Χριστουγεννιάτικη «γεύση», με την ελπίδα, την ευχή και την προσδοκία το 2021 να διώξει τον Κορωνοιό και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου να είναι μια γιορτή ως και τα προηγούμενα χρόνια, με διάφορες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, μια χαρά για την επερχόμενη γέννηση του Θεανθρώπου.

Οι Αθηενίτες μπορεί να βρίσκονται απομονωμένοι στην μπότα του Τούρκου εισβολέα, αλλά ξέρουν και παίρνουν ελπίδα για να συνεχίσουν να υπομένουν μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες. Και ο Δήμος τους πρωτοστάτης, στέλλει μηνύματα χαράς και γιορτινής διάθεσης.