Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ! ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου προτρέπει όλους τους δημότες να είναι σε εγρήγορση και να εφαρμόζουν με προσοχή και σοβαρότητα όλα τα ατομικά και άλλα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας από τον Κορωνοϊό COVID-19. Οι πρόσφατοι έλεγχοι του Υπουργείου Υγείας έδειξαν ότι ο ιός βρίσκεται στον Δήμο μας και απαιτείται προσοχή και προσπάθεια από όλους μας για να τον εξαλείψουμε, προστατεύοντας τους οικείους μας, τους ηλικιωμένους, αλλά και όλους τους συνδημότες μας.

Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ψύχραιμοι, αλλά να δείξουμε σοβαρότητα, για να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει. Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας και τις επαφές μας στις απολύτως απαραίτητες, φοράμε τη μάσκα, πλένουμε συχνά τα χέρια μας, κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις.  

Ο Δήμος Αθηένου επαναβεβαιώνει ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας, αλλά είναι καθήκον όλων, τόσο για το ατομικό, όσο και για το συλλογικό καλό, να είμαστε όλοι προσεχτικοί και να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας.

Προσέχουμε, μένουμε ασφαλείς και με υπομονή θα τα καταφέρουμε!