Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΑ ΔΕΝΤΡΥΛΛΙΩΝ ΑΠO ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ANALYSIS LAB ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Δείχνοντας τα αισθήματα αγάπης προς τα τοπικά δρώμενα και στο περιβάλλον, το ιατρικό εργαστήριο Analysis Lab, με παράρτημα στην Αθηένου, προσέφερε σήμερα δωρεάν στον Δήμο Αθηένου 230 ανεπτυγμένα δεντρύλλια, για φύτευση σε δημόσιους χώρους του Δήμου. Συγκεκριμένα παραχωρήθηκαν 100 δάφνες, 100 σχοινιές και 30 ήμερα πεύκα.

Συνεργείο του Δήμου Αθηένου θα προχωρήσει σε άμεση φύτευση των δέντρων σε χώρους που έχουν καθορισθεί, αυξάνοντας το πράσινο και τις μεγάλες φυτεύσεις που προωθεί τελευταία ο Δήμος στην περιοχή του.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς επικοινώνησε με τον διευθυντή του εργαστηρίου κ. Δημήτρη Σωκράτους και τον ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία και τη δωρεά των δεντρυλλίων, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι τα δεντρύλλια θα αξιοποιηθούν άμεσα για το καλό του περιβάλλοντος του

Δήμου Αθηένου και του νησιού μας γενικότερα.

Από τον Δήμο Αθηένου 20 Νοεμβρίου 2020