Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Χειμερινό Ράλλυ

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι το ετήσιο Χειμερινό Ράλι Αθηένου ιστορικού αυτοκινήτου, που διεξάγεται αυτή την περίοδο στην Αθηένου, δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί ακόμη φέτος, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού. Οι διοργανωτές και ο Δήμος Αθηένου προτίθενται να διευθετήσουν τη διεξαγωγή του 4ου Χειμερινού Ράλι Αθηένου ιστορικού αυτοκινήτου μόλις η κατάσταση με την πανδημία το επιτρέψει, ακόμη και σε μη χειμερινή περίοδο.

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά στο γραφείο του ο κ. Δώρος Θεοδώρου, εκ μέρους της οικογένειας της αείμνηστης Μαρίας Θεοδώρου προς τιμή της οποίας διεξάγεται κάθε χρόνο το ράλι, και του παρέδωσε το συνολικό ποσό των €16.500, δωρεές από φίλους και συμμετέχοντες κάθε χρόνο στο ράλι, για την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΚΕ Αθηένου, για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες Αθηενιτών που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Θεοδώρου και όλη την οικογένεια για την αξιέπαινη πράξη τους, που κάθε χρόνο βοηθούν ώστε να μαζεύεται ένα μεγάλο ποσό για της ανάγκες του Προγράμματος της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αθηένου, και έτσι βοηθούνται πολλοί που έχουν ανάγκη σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνούμε. Παράλληλα ευχήθηκε αιωνία η μνήμη της αείμνηστης Μαρίας Θεοδώρου.

Ο κ. Θεοδώρου τόνισε στον Δήμαρχο τη μεγάλη χαρά τους που μπορούν με τον τρόπο αυτό να συνδράμουν το έργο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και υποσχέθηκε ότι αυτό θα συνεχίζεται κάθε χρόνο.

 

Σημείωση: Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την περσινή εκδήλωση, στην οποία συλλέγηκε το ποσό των  €15.500.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc