Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Χειμερινό Ράλλυ

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι το ετήσιο Χειμερινό Ράλι Αθηένου ιστορικού αυτοκινήτου, που διεξάγεται αυτή την περίοδο στην Αθηένου, δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί ακόμη φέτος, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού. Οι διοργανωτές και ο Δήμος Αθηένου προτίθενται να διευθετήσουν τη διεξαγωγή του 4ου Χειμερινού Ράλι Αθηένου ιστορικού αυτοκινήτου μόλις η κατάσταση με την πανδημία το επιτρέψει, ακόμη και σε μη χειμερινή περίοδο.

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά στο γραφείο του ο κ. Δώρος Θεοδώρου, εκ μέρους της οικογένειας της αείμνηστης Μαρίας Θεοδώρου προς τιμή της οποίας διεξάγεται κάθε χρόνο το ράλι, και του παρέδωσε το συνολικό ποσό των €16.500, δωρεές από φίλους και συμμετέχοντες κάθε χρόνο στο ράλι, για την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΚΕ Αθηένου, για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες Αθηενιτών που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Θεοδώρου και όλη την οικογένεια για την αξιέπαινη πράξη τους, που κάθε χρόνο βοηθούν ώστε να μαζεύεται ένα μεγάλο ποσό για της ανάγκες του Προγράμματος της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αθηένου, και έτσι βοηθούνται πολλοί που έχουν ανάγκη σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνούμε. Παράλληλα ευχήθηκε αιωνία η μνήμη της αείμνηστης Μαρίας Θεοδώρου.

Ο κ. Θεοδώρου τόνισε στον Δήμαρχο τη μεγάλη χαρά τους που μπορούν με τον τρόπο αυτό να συνδράμουν το έργο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και υποσχέθηκε ότι αυτό θα συνεχίζεται κάθε χρόνο.

 

Σημείωση: Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την περσινή εκδήλωση, στην οποία συλλέγηκε το ποσό των  €15.500.