Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΩΡΕΑ ΑΛΜΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Α. ΖΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΛΤΔ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ RAPID TESTS ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

Το τελευταίο διάστημα στην Αθηένου διενεργείται εργαστηριακός έλεγχος για COVID-19 στους πολίτες, με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) τρεις μέρες της εβδομάδας. Συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. και την Κυριακή, από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ. Ο Δήμος Αθηένου, σύμφωνα και με την πατροπαράδοτη Αθηενίτικη φιλοξενία,  αναλάμβανε και προσέφερε στα συνεργεία που διενεργούν τους ελέγχους δωρεάν αλμυρά και ροφήματα.

Πριν μερικές εβδομάδες η «εταιρεία Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ» ανέλαβε η ίδια την προσφορά των αλμυρών προς τους ανθρώπους που διενεργούν τους ελέγχους, μια προσφορά που θα συνεχισθεί για όσο διάστημα θα διαρκέσουν οι έλεγχοι. Η Αθηενίτικη φιλοξενία της Αθηενίτικης εταιρείας, που συμπαραστέκεται πάντα στον Δήμο, σημαίνει πολλά.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές και την ίδια την εταιρεία «Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ» για την προσφορά της, η οποία όπως αναφέρει δείχνει την προσήλωσή της στον άνθρωπο και την συμπαράσταση προς τον Δήμο Αθηένου, που παλεύει στις δύσκολες συνθήκες που περνούμε να δημιουργεί και να προσφέρει στην Αθηένου και στους δημότες της. Επίσης εύχεται σύντομα να εξαλειφθεί ο Κορωνοϊός και να μην υπάρχει η ανάγκη όλων αυτών των εργαστηριακών ελέγχων, αλλά όσο διαρκεί η περίοδος αυτή, η εταιρεία «Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ» θα είναι δίπλα στον Δήμο Αθηένου και όλοι μαζί δίπλα στα συνεργεία που διενεργούν τους εργαστηριακούς ελέγχους, με την Αθηενίτικη φιλοξενία τους.

 

Από τον Δήμο Αθηένου
11 Μαρτίου 2021

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc