Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΩΡΕΑ ΑΛΜΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Α. ΖΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΛΤΔ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ RAPID TESTS ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

Το τελευταίο διάστημα στην Αθηένου διενεργείται εργαστηριακός έλεγχος για COVID-19 στους πολίτες, με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) τρεις μέρες της εβδομάδας. Συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. και την Κυριακή, από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ. Ο Δήμος Αθηένου, σύμφωνα και με την πατροπαράδοτη Αθηενίτικη φιλοξενία,  αναλάμβανε και προσέφερε στα συνεργεία που διενεργούν τους ελέγχους δωρεάν αλμυρά και ροφήματα.

Πριν μερικές εβδομάδες η «εταιρεία Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ» ανέλαβε η ίδια την προσφορά των αλμυρών προς τους ανθρώπους που διενεργούν τους ελέγχους, μια προσφορά που θα συνεχισθεί για όσο διάστημα θα διαρκέσουν οι έλεγχοι. Η Αθηενίτικη φιλοξενία της Αθηενίτικης εταιρείας, που συμπαραστέκεται πάντα στον Δήμο, σημαίνει πολλά.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές και την ίδια την εταιρεία «Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ» για την προσφορά της, η οποία όπως αναφέρει δείχνει την προσήλωσή της στον άνθρωπο και την συμπαράσταση προς τον Δήμο Αθηένου, που παλεύει στις δύσκολες συνθήκες που περνούμε να δημιουργεί και να προσφέρει στην Αθηένου και στους δημότες της. Επίσης εύχεται σύντομα να εξαλειφθεί ο Κορωνοϊός και να μην υπάρχει η ανάγκη όλων αυτών των εργαστηριακών ελέγχων, αλλά όσο διαρκεί η περίοδος αυτή, η εταιρεία «Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ» θα είναι δίπλα στον Δήμο Αθηένου και όλοι μαζί δίπλα στα συνεργεία που διενεργούν τους εργαστηριακούς ελέγχους, με την Αθηενίτικη φιλοξενία τους.

 

Από τον Δήμο Αθηένου
11 Μαρτίου 2021