Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΡΧΙΣΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΑΠΛΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Ο Δήμος Αθηένου συνεχίζει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του προς τους δημότες με στόχο τη διευκόλυνσή τους, αλλά και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του. Στα πλαίσια αυτά ανακοινώνει την έναρξη της υπηρεσίας άμεσης εξόφλησης των τιμολογίων του, μέσω της επίσημής ιστοσελίδας του Δήμου Αθηένου, www. athienou.org.cy.

Η νέα αυτή δυνατότητα συμβάλλει στην εξοικονόμηση πόρων, αλλά κυρίως συμβάλλει στην άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών, οι οποίοι απλά, εύκολα και γρήγορά μπορούν μόνο με την εισαγωγή του 15ψήφιου αριθμού που αναγράφεται στο τιμολόγιο, να προβούν σε απευθείας πληρωμή μέσω της JCC Payment Systems, χωρίς να χρειάζεται η μετάβασή τους στα ταμεία του Δήμου.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Είσοδος στην ιστοσελίδα του Δήμου, επιλογή του «e-Αθηένου», εισαγωγή του 15ψήφιου αριθμού που αναγράφεται στο τιμολόγιο και άμεση πληρωμή.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη δωρεά γραμμή του δημότη στο 24524004.

Από τον Δήμο Αθηένου
10 Μαρτίου 2021