Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 4Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.

Ο Δήμος Αθηένου συμμετείχε στην υποβολή προτάσεων για τα Παγκύπρια Βραβεία Πράσινες Πόλεις & Πράσινες Κοινότητες της Κύπρου 2020. Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης Υποψήφιων Έργων από την Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης, που έγινε στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Κλέλιας Βασιλείου και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, ο Δήμος Αθηένου έχει βραβευθεί με το βραβείο Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το έργο «Φύτευση 1500 δέντρων» στην κατηγορία «Πράσινες Περιοχές- Αστική Βιοποικιλότητα» και το έργο «Ηλεκτρονική εφαρμογή GIPolis για ενημέρωση των δημοτών» στην κατηγορία «Πολιτισμός και Περιβάλλον».

Με τη βράβευση αυτή ο Δήμος Αθηένου συνεχίζει να βρίσκεται στο Δίκτυο των Πράσινων Πόλεων & Κοινοτήτων της Κύπρου του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥΚΠΕΕ) για 4η συνεχή χρονιά.

Η απονομή των Πράσινων Σημαιών θα πραγματοποιηθεί σε Ειδική Επίσημη Τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο και η επίδοσή τους θα γίνει από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τα έργα τα οποία εγκρίθηκαν είναι αντιπροσωπευτικά τόσο της πράσινης κουλτούρας που προωθεί ο Δήμος Αθηένου, όσο και των συνεχιζόμενων προσπαθειών που  καταβάλλονται για τεχνολογικό εκσυγχρονισμό, ανάπτυξη πράσινης ενέργειας και κουλτούρας και καλλιέργεια περιβαλλοντικής και πολιτιστικής ευαισθητοποιημένης συνείδησης.

Ο Δήμος Αθηένου συγχαίρει όλους τους φορείς, αλλά και όλους τους εθελοντές του Δήμου, οργανωμένους και μη, που δούλεψαν αφιλοκερδώς για τη φύτευση 1500 δέντρων το 2020. Επίσης, όλους τους δημότες που υποστήριξαν τη δωρεάν εγκατάσταση της εφαρμογής Gi–POLIS για την άμεσή τους ενημέρωση από τον Δήμο Αθηένου. Παράλληλα ευχαριστεί θερμά την «GEOINFORMATICS IKE» από την Αργυρούπολη, Ελλάδας, για την παροχή της υπηρεσίας Gi-POLIS προς τον Δήμο Αθηένου.

Ο Δήμος Αθηένου συνεχίζει και φέτος με πολλές φυτεύσεις δέντρων και άλλες ενέργειες, παρά τις αντιξοότητες και τις  ιδιαιτερότητες που επέφερε η πανδημία, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του σε όλους τους τομείς.