Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηένου συγχαίρει τους Αθηενίτες που συνεχίζουν να δίνουν από καρδιάς για τον συνάνθρωπό τους. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, πέραν των σημαντικών βοηθειών που ήδη ανακοινώθηκαν,  έγινε αυτές τις μέρες δέκτης διαφόρων προσφορών, που διευθετήθηκε και μοιράσθηκαν ή θα μοιρασθούν μέσω της Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν κι αυτοί όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτές τους.

  1. Το τυροκομείο «Αδελφοί Πάντζιαρου Λτδ» προσέφερε 90 κιλά χαλούμια και τυρί, που διανεμήθηκαν για τα Χριστούγεννα.
  2. Η φρουταρία «Χρυσός Χατζηκυπριανού» πρόσφερε ποσότητες φρούτων και λαχανικών, που διανεμήθηκαν κι αυτά για τα Χριστούγεννα.
  3. Η Ένωση Αγελαδοτρόφων Κύπρου, που τα γραφεία της είναι στην Αθηένου, προσέφερε 90 κιλά χαλούμια, που θα διανεμηθούν για την Πρωτοχρονιά.
  4. Ανώνυμοι προσέφεραν διάφορά κουπόνια ψωνίσματος μέσα στις γιορτές, για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Επίσης ολοκληρώθηκε η εκστρατεία του Δήμου «Το Δεντράκι των Ευχών», μαζεύτηκαν πολλά δώρα και μαζί με τα δώρα και ρούχα που μαζεύτηκαν μέσω της μεγάλης εκστρατείας συλλογής της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου, διανεμήθηκαν στα σχολεία της Αθηένου και σε παιδιά οικογενειών που είχαν ανάγκη, έτσι κανένα παιδί της Αθηένου δεν έμεινε χωρίς δώρο αυτές τις άγιες μέρες.

Παράλληλα, Αθηενίτες και μη, δίνουν άδολα τη βοήθειά τους προς τη σύζυγο και τα ορφανά του αδικοσκοτωμένου εργάτη από την Μολδαβία, που έχασε πρόσφατα τη ζωή του σε δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε και ευχαριστεί θερμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους, που με περισσή φιλανθρωπία προσφέρουν με χαρά για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν καλύτερα αυτές τις γιορτινές μέρες.

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους, ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Από τον Δήμο Αθηένου                                              24 Δεκεμβρίου 2020

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc