Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12.00 μ. ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς επισκέφθηκε τη Διοίκηση της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Αθηένου και συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Όμηρο Γεωργίου, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές στον ίδιο και για όλους τους στρατιώτες που υπηρετούν στα φυλάκια της περιοχής Αθηένου, ενώ πρόσφερε δώρα για τις ανάγκες των φυλακίων, σύμφωνα με τις ανάγκες που είχαν δηλωθεί από τους ίδιους στον Δήμο.

Λόγω των μέτρων πρόληψης για τον Κορωνοϊό στη συνάντηση δεν παρευρίσκοντο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ως είθισται κάθε χρόνο, ενώ η παράδοση των δώρων έγινε έξω από τη Διοίκηση.

Προσφέροντας τα δώρα εκ μέρους του Δήμου, ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τον κ. Γεωργίου για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στην Αθηένου, τόνισε ότι ο Δήμος ήταν πάντοτε και θα είναι και στο μέλλον δίπλα τους σε ό,τι χρειασθεί που μπορεί να βοηθήσει, ενώ του ζήτησε να μεταφέρει σε όλους τους στρατιώτες που υπηρετούν στην Αθηένου τις ευχές του Δήμου για Χαρούμενο, Ευτυχισμένο και Υγιές το νέο έτος 2020 για όλους και τις οικογένειές τους, ενώ ευχήθηκε να είναι ένα έτος χωρίς Κορωνοιούς και σύντομα να επανέλθει η ομαλότητα στον κόσμο όλο με τον έλεγχο της πανδημίας.

Ο Ταγματάρχης κ. Όμηρος Γεωργίου ευχήθηκε επίσης Χρόνια Πολλά με Υγεία και Καλές Γιορτές εκ μέρους όλων, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλο τον Δήμο για τη στήριξη που τους δίνουν κάθε χρόνο.

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc