Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10.30 π.μ., ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μάρω Παπουή και Πέτρο Κολιά, επισκέφθηκαν τη Διοίκηση και όλα τα φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Αθηένου και ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές στους Διοικητές και στους στρατιώτες που υπηρετούν σ’ αυτά.

Προσφέροντας δώρα εκ μέρους του Δήμου σε όλους τους χώρους που επισκέφθηκαν, ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους στρατιώτες για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στην Αθηένου, τόνισε ότι ο Δήμος ήταν πάντοτε και θα είναι και στο μέλλον κοντά τους σε ό,τι χρειασθεί που μπορεί να βοηθήσει, ευχήθηκε Χαρούμενο και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2020 για όλους και τις οικογένειές τους, ενώ ευχήθηκε αυτό να είναι και έτος απελευθέρωσης της σκλαβωμένης γης μας.

Ο Ταγματάρχης κ. Όμηρος Γεωργίου ευχήθηκε επίσης Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές εκ μέρους όλων, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για τη διαχρονική στήριξη που τους παρέχουν και που είναι σίγουρος ότι θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc