Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10.30 π.μ., ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μάρω Παπουή και Πέτρο Κολιά, επισκέφθηκαν τη Διοίκηση και όλα τα φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Αθηένου και ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές στους Διοικητές και στους στρατιώτες που υπηρετούν σ’ αυτά.

Προσφέροντας δώρα εκ μέρους του Δήμου σε όλους τους χώρους που επισκέφθηκαν, ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους στρατιώτες για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στην Αθηένου, τόνισε ότι ο Δήμος ήταν πάντοτε και θα είναι και στο μέλλον κοντά τους σε ό,τι χρειασθεί που μπορεί να βοηθήσει, ευχήθηκε Χαρούμενο και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2020 για όλους και τις οικογένειές τους, ενώ ευχήθηκε αυτό να είναι και έτος απελευθέρωσης της σκλαβωμένης γης μας.

Ο Ταγματάρχης κ. Όμηρος Γεωργίου ευχήθηκε επίσης Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές εκ μέρους όλων, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για τη διαχρονική στήριξη που τους παρέχουν και που είναι σίγουρος ότι θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια.