Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι δίνεται παράταση για αποπληρωμή των φορολογιών του Δήμου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 2.45μ.μ. Διευκρινίζεται ότι αυτό δεν ισχύει για τους λογαριασμούς του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αθηένου, που πρέπει να αποπληρωθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Η εξόφληση των φορολογιών του Δήμου μπορεί να γίνεται στα Γραφεία του Δήμου Αθηένου. Επίσης θα μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω «jcc smart» από 2/1/2020.

Μετά τις 31 Ιανουαρίου 2020, σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς του Δήμου, θα επιβληθεί επιβάρυνση, υποχρεωτικά λόγω Νομοθεσίας.

Οι δημότες παρακαλούνται όπως εξοφλήσουν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους.

Τα ταμεία στις 31 Δεκεμβρίου 2019 θα είναι ανοικτά μέχρι τις 10:00π.μ. Tην Τετάρτη 1 και τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, τα γραφεία του Δήμου Αθηένου και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αθηένου, καθώς και τα ταμεία, θα είναι κλειστά.