Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΝΕΔΗΣΥ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Εκπρόσωποι της ΝΕΔΗΣΥ Αθηένου και της ΝΕΔΗΣΥ Λάρνακας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά στο Γραφείο του τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019.

Οι εκπρόσωποι της ΝΕΔΗΣΥ Λάρνακας παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αθηένου τρία κιβώτια τροφίμων, για να διατεθούν για τις ανάγκες Αθηενιτών που έχουν ανάγκη.

Οι  εκπρόσωποι της ΝΕΔΗΣΥ Αθηένου παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αθηένου φάκελο που περιείχε το ποσό των €300, προϊόν κέρδους από το παζαράκι που διενήργησε η ΝΕΔΗΣΥ Αθηένου στα πλαίσια της Οδού Χριστουγέννων που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηένου την 1η Δεκεμβρίου 2019, για να χρησιμοποιηθεί από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας για ενίσχυση Αθηενιτών που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους τόσο της ΝΕΔΗΣΥ Λάρνακας, όσο και της ΝΕΔΗΣΥ Αθηένου, για την αλτρουιστική πράξη τους και τους συνεχάρη που και αυτοί, τούτες τις γιορτινές Χριστουγεννιάτικες μέρες, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, έρχονται χορηγοί στην Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Τους ανέφερε ότι όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η εισφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ τόνισε ότι η συνεχής αγάπη και στήριξη προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και προς αυτούς που την χρειάζονται, δίνει δύναμη στην Επιτροπή να συνεχίζει το Θεάρεστο έργο της. Επίσης ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.

Επίσης, ανώνυμος Αθηενίτης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο και προσέφερε κάρτες με κουπόνια τροφίμωμν για να δοθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, συνολικού ποσού €1.200. Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε θερμά, του ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές να περάσει με την οικογένειά του, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα δείχνουν ότι στον Δήμο Αθηένου υπάρχουν άτομα που πραγματικά νοιάζονται γι’ αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και ευχήθηκε ο Θεός να τους ανταμείβει ανάλογα.