Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

Με πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων  ετοιμάζεται για να υποδεχθεί το Πάσχα ο Δήμος Αθηένου, μέσω των Δημοτικών Επιτροπών Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα του Πάσχα στις 29 Απριλίου 2019.

Στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, θα διεξαχθούν παραδοσιακά παιχνίδια, καλλιτεχνικό χορευτικό πρόγραμμα και άλλες πολλές ευχάριστες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Ενδεικτικά αναφέρονται τα παιχνίδια αυγουλοδρομίες, σακουλοδρομίες, σχοινί, μαντήλι, ζίζιρος και άλλα. Ο Δημοτικός Πολιτιστικός Όμιλος Αθηένου και ο Πολιτιστικός Όμιλος Μάλλουρα θα παρουσιάσουν χορευτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ θα πραγματοποιηθεί κυνήγι κρυμμένου αυγού και διαγωνισμός φωτογραφίας.

Στην Κλειστή Αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος, με Προκριματικούς από τις 11.00 και αγώνες μέχρι και τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal). Το τουρνουά απευθύνεται τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες, με  δικαίωμα συμμετοχής όλων όσων έχουν  γεννηθεί μέχρι και το 2002.

Για πιο πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες για τις πιο πάνω εκδηλώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν  την ιστοσελίδα του Δήμου Αθηένου www.athienou.org.cy.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Δήμος Αθηένου πρωτοπορεί και φέτος με τον πασχαλινό του διάκοσμο. Η πρόσοψη του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου έχει στολιστεί πασχαλιάτικα με ανακυκλώσιμα υλικά και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Η εθελοντική ομάδα της Επιτροπής Πολιτισμού, με άδεια μπουκάλια γάλακτος και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά, φιλοτέχνησε  πασχαλινές παραστάσεις, ενισχύοντας το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου και της ευαισθησίας των πολιτών μας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc