Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

Με πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων  ετοιμάζεται για να υποδεχθεί το Πάσχα ο Δήμος Αθηένου, μέσω των Δημοτικών Επιτροπών Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα του Πάσχα στις 29 Απριλίου 2019.

Στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, θα διεξαχθούν παραδοσιακά παιχνίδια, καλλιτεχνικό χορευτικό πρόγραμμα και άλλες πολλές ευχάριστες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Ενδεικτικά αναφέρονται τα παιχνίδια αυγουλοδρομίες, σακουλοδρομίες, σχοινί, μαντήλι, ζίζιρος και άλλα. Ο Δημοτικός Πολιτιστικός Όμιλος Αθηένου και ο Πολιτιστικός Όμιλος Μάλλουρα θα παρουσιάσουν χορευτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ θα πραγματοποιηθεί κυνήγι κρυμμένου αυγού και διαγωνισμός φωτογραφίας.

Στην Κλειστή Αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος, με Προκριματικούς από τις 11.00 και αγώνες μέχρι και τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal). Το τουρνουά απευθύνεται τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες, με  δικαίωμα συμμετοχής όλων όσων έχουν  γεννηθεί μέχρι και το 2002.

Για πιο πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες για τις πιο πάνω εκδηλώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν  την ιστοσελίδα του Δήμου Αθηένου www.athienou.org.cy.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Δήμος Αθηένου πρωτοπορεί και φέτος με τον πασχαλινό του διάκοσμο. Η πρόσοψη του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου έχει στολιστεί πασχαλιάτικα με ανακυκλώσιμα υλικά και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Η εθελοντική ομάδα της Επιτροπής Πολιτισμού, με άδεια μπουκάλια γάλακτος και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά, φιλοτέχνησε  πασχαλινές παραστάσεις, ενισχύοντας το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου και της ευαισθησίας των πολιτών μας για την προστασία του περιβάλλοντος.