Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς με ευαρέσκεια ανακοινώνει ότι οι στρατεύσιμοι νέοι της Αθηένου, οι οποίοι κατατάκτηκαν στις 4 Ιουλίου 2019 στην Εθνική Φρουρά, επέδειξαν, όπως υποσχέθηκαν, υποδειγματική συμπεριφορά και προστάτευσαν γενικά τη δημόσια περιουσία από καταστροφές, γραψίματα κλπ.

Ο Δήμαρχος συγχαίρει τους στρατευθέντες νέους του Δήμου και τονίζει ότι με τέτοια νεολαία το μέλλον του Δήμου μόνο ευοίωνο μπορεί να είναι. Όπως τους υποσχέθηκε, θα είναι δίπλα τους σε όποιο πρόβλημα έχουν στο μέλλον που ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει. Παράλληλα θα θέσει εισηγήσεις του στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως:

α. Ο Δήμος δεξιωθεί σε ταβέρνα της Αθηένου όλους τους στρατευθέντες νέους σε ημερομηνία που θα τους βολεύει και σίγουρα μετά την ορκομωσία τους, δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ των νέων του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου.

β. Ο Δήμος να βραβεύει σε ειδική τελετή κάθε χρόνο τους νέους στρατεύσιμους, οι οποίοι θα επιδεικνύουν παρόμοια υποδειγματική συμπεριφορά.

 

 

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc