Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Έξυπνες Πόλεις – Προκλήσεις στη σύγχρονη εποχή

Ο Δήμος Αθηένου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Global Education Goes Local στο οποίο συμμετέχει, που υλοποιείται  στην Κύπρο από το Τμήμα Παγκόσμιας Εκπαίδευσης του μη κυβερνητικού οργανισμού Future Worlds Center, σας προσκαλεί στο Εργαστήριο με τίτλο « Έξυπνες Πόλεις – Προκλήσεις στη σύγχρονη εποχή».

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019  στο Πολυκέντρο Νεολαίας Αθηένου στις 9:00 π.μ

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για ενεργή δράση και κριτική σκέψη απέναντι στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής,  με εστίαση στους βασικούς στόχους της  Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών στους οποίους περιλαμβάνεται και η δημιουργία «έξυπνων πόλεων».

Ομιλητής: Δρ. Βάσος Βασιλείου, Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Πληροφορικής, συνεργάτης RISE (Research Center of Interactive media Smart systems and Emerging technologies)

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εργαστηρίου

9:00-9:30 Εγγραφή και Καλωσόρισμα
9:30-9:45 Εισαγωγή από τους Ομιλητές
9:45-10:15 Έξυπνη Πόλη – Πώς μπορεί  να επιτευχθεί
10:15-11:00 Τεχνολογίες για Έξυπνες Πόλεις
11:00-11:30 Διάλειμμα για καφέ
11:30-12:15 Έξυπνες Πόλεις – Καλές Πρακτικές
12:15-12:30 Εφαρμογή έξυπνων λύσεων στον Δήμο Αθηένου
12:30-13:00 Συζήτηση – Συμπεράσματα
13:00 – 14:00 Γεύμα