Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ανώνυμος Αθηενίτης επισκέφθηκε για άλλη μια χρονιά στο γραφείο του τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά και προσέφερε κάρτες με κουπόνια τροφίμων για να δοθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, συνολικού ποσού €1.500.

Ο Δήμαρχος Αθηένου τον ευχαρίστησε θερμά για την αλτρουιστική χειρονομία του και τον συνεχάρη που και τούτες τις γιορτινές Χριστουγεννιάτικες μέρες, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, γίνεται χορηγός στην Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Του ανέφερε ότι όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η εισφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ τόνισε ότι η συνεχής αγάπη και στήριξη προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και προς αυτούς που την χρειάζονται, δίνει δύναμη στην Επιτροπή να συνεχίζει το Θεάρεστο έργο της, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα δείχνουν ότι στον Δήμο Αθηένου συνεχίζουν να υπάρχουν άτομα που πραγματικά νοιάζονται γι’ αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και ευχήθηκε ο Θεός να τους ανταμείβει ανάλογα.  .

Επίσης του ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές να περάσει με την οικογένειά του και Χρόνια Πολλά και Υγιεινά για όλους.

Από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc