Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΑ ΧΑΛΟΥΜΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΑΘΗΑΙΝΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Τα φιλάνθρωπα αισθήματα των Αθηενιτών συνεχίζονται. Ο Πρόεδρος του «Συνδέσμου Αγελαδοτρόφων Αθηαίνου» κ. Γεώργιος Πάρπας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά ότι ο Σύνδεσμος αποφάσισε να διαθέσει 40 κιλά χαλούμια, σε πρώτο στάδιο, για να χρησιμοποιηθούν για ενίσχυση Αθηενιτών που έχουν ανάγκη, λόγω των επιπτώσεων του Κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του «Συνδέσμου Αγελαδοτρόφων Αθηαίνου» κ. Γεώργιο Πάρπα για την ευγενή προσφορά του Συνδέσμου, ο οποίος διαχρονικά στέκεται δίπλα στα εθελοντικά προγράμματα του Δήμου για βοήθεια στους συνανθρώπους μας, τον συνεχάρη που και τούτες τις δύσκολες μέρες, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας που έπληξε και την Κύπρο, στέκονται δίπλα στον συνάνθρωπο και  βοηθούν οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Ανέφερε επίσης ότι όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η δωρεά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ ξανατόνισε την εκπληκτική και συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν φορείς και άτομα της Αθηένου προς αυτούς που τη χρειάζονται.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc