Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΑ ΧΑΛΟΥΜΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΑΘΗΑΙΝΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Τα φιλάνθρωπα αισθήματα των Αθηενιτών συνεχίζονται. Ο Πρόεδρος του «Συνδέσμου Αγελαδοτρόφων Αθηαίνου» κ. Γεώργιος Πάρπας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά ότι ο Σύνδεσμος αποφάσισε να διαθέσει 40 κιλά χαλούμια, σε πρώτο στάδιο, για να χρησιμοποιηθούν για ενίσχυση Αθηενιτών που έχουν ανάγκη, λόγω των επιπτώσεων του Κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του «Συνδέσμου Αγελαδοτρόφων Αθηαίνου» κ. Γεώργιο Πάρπα για την ευγενή προσφορά του Συνδέσμου, ο οποίος διαχρονικά στέκεται δίπλα στα εθελοντικά προγράμματα του Δήμου για βοήθεια στους συνανθρώπους μας, τον συνεχάρη που και τούτες τις δύσκολες μέρες, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας που έπληξε και την Κύπρο, στέκονται δίπλα στον συνάνθρωπο και  βοηθούν οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Ανέφερε επίσης ότι όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η δωρεά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ ξανατόνισε την εκπληκτική και συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν φορείς και άτομα της Αθηένου προς αυτούς που τη χρειάζονται.