Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΑ ΑΘΗΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Αθηένου και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς δέχθηκε ειδικά στο γραφείο του σήμερα 26 Μαρτίου 2020, λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης, τον νεαρό Αθηενίτη Παναγιώτη Ιεροδιακόνου, ο οποίος, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε διάφορα άτομα στην περιοχή του Δήμου Αθηένου λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του Κορωνοϊού, προσέφερε ποσό 200 ευρώ από τις στερήσεις του, για να δοθεί σε αυτούς που έχουν ανάγκη, για προμήθεια τροφίμων.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον Παναγιώτη Ιεροδιακόνου για την αξιέπαινη πράξη του και τον συνεχάρη που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση. Ευχήθηκε όπως η προσφορά του βρει και άλλους μιμητές, ώστε να μαζευτεί ένα μεγαλύτερο ποσό και να καταστεί δυνατή η όσο το δυνατό μεγαλύτερη βοήθεια σε περισσότερους Αθηενίτες που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες.