Τελευταίες ειδήσεις

Έναρξη λειτουργίας νέου Ομίλου υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηένου

Ανακοινώνεται η πρώτη συγκέντρωση του Ομίλου «Επιστημονικές και Φιλοσοφικές Αναζητήσεις», που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηένου.

Ο Όμιλος θα ασχολείται με επιστημονικές και φιλοσοφικές παρουσιάσεις θεμάτων και θα ακολουθεί συζήτηση. Τα θέματα που θα παρουσιάζονται θα είναι τοπικά και διεθνή και θα αναφέρονται στην Αρχαιολογία, στην Αστρονομία, στη Βιολογία, στην Παλαιοντολογία, στη Φυσική, στη Φιλοσοφία, στη Θρησκεία, στην Ψυχολογία, στην Τέχνη και σε άλλα.

Όσοι επιθυμούν να αποτελέσουν τον πυρήνα ή και να εγγραφούν σαν μέλη, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα στο Facebook: «Όμιλος Επιστημονικών και Φιλοσοφικών Αναζητήσεων» και να γίνουν φίλοι ή να επικοινωνούν στο τηλ. 99330021.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 7:00 μ.μ. στο Πολυκέντρο Νεότητας Αθηένου (οδός Ευαγόρου). Την πρώτη συγκέντρωση θα προσφωνήσει ο Δήμαρχος Αθηένου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς και θα γίνουν γενικές αναφορές και οργάνωση του Ομίλου. Επίσης θα παρουσιαστεί το θέμα: «Η κλιματική αλλαγή από επιστημονικής σκοπιάς και η επίδραση του ανθρώπου».

Υπεύθυνος Ομίλου: Δρ. Γεώργιος Φλωρίδης, Συνεργαζόμενος Καθηγητής Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc