Τελευταίες ειδήσεις

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

Με μια πραγματικά αλτρουιστική πράξη, δύο Αθηενίτισσες, ακολουθώντας την πρακτική άλλων συμπατριωτισσών μας, προχώρησαν στην αγορά των απαραίτητων υλικών και την κατασκευή 160 μασκών, για να δοθούν σε ιδρύματα, φορείς και ιδιώτες στην Αθηένου, που έρχονται σε επαφή με κοινό.

Η κ. Νίκη Αρτεμίου επικοινώνησε με τον Δήμαρχο κ. Κυριάκο Καρεκλά και του ανέφερε ότι μαζί με την κ. Έλενα Βύζακου Μιλτιάδους εθελοντικά προχώρησαν στην κατασκευή των 160 μασκών με δικά τους έξοδα. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις δύο εθελόντριες της Αθηένου, διευθέτησε την παραλαβή των μασκών και τη διανομή τους στους εργαζόμενους στον Δήμο Αθηένου, στη Δημοτική Στέγη Ηλικιωμένων, στην Αστυνομία Αθηένου, στο Κέντρο Υγείας Αθηένου, σε προσωπικούς ιατρούς και φαρμακεία της Αθηένου, στα υποκαταστήματα τραπεζών, σε υπεραγορές και αρκετούς άλλους φορείς και ιδιώτες που έρχονται σε επαφή με κοινό.

Όπως ανέφεραν στον Δήμαρχο οι δύο εθελόντριες, κάνουν προσπάθειες για να ράψουν και μάσκες χειρουργικού τύπου, για διάθεση προς τους δημότες της Αθηένου. Προσπαθούν να βρουν υλικά, δηλαδή μονόχρωμο ρούχο 100% βαμβάκι, έτσι αυτές ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Όπως ανέφεραν,

«Ο Θεός μαζί μας! Μένουμε σπίτι αγαπημένοι!!!

#ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ#ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ#»

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc