Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

Με μια πραγματικά αλτρουιστική πράξη, δύο Αθηενίτισσες, ακολουθώντας την πρακτική άλλων συμπατριωτισσών μας, προχώρησαν στην αγορά των απαραίτητων υλικών και την κατασκευή 160 μασκών, για να δοθούν σε ιδρύματα, φορείς και ιδιώτες στην Αθηένου, που έρχονται σε επαφή με κοινό.

Η κ. Νίκη Αρτεμίου επικοινώνησε με τον Δήμαρχο κ. Κυριάκο Καρεκλά και του ανέφερε ότι μαζί με την κ. Έλενα Βύζακου Μιλτιάδους εθελοντικά προχώρησαν στην κατασκευή των 160 μασκών με δικά τους έξοδα. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις δύο εθελόντριες της Αθηένου, διευθέτησε την παραλαβή των μασκών και τη διανομή τους στους εργαζόμενους στον Δήμο Αθηένου, στη Δημοτική Στέγη Ηλικιωμένων, στην Αστυνομία Αθηένου, στο Κέντρο Υγείας Αθηένου, σε προσωπικούς ιατρούς και φαρμακεία της Αθηένου, στα υποκαταστήματα τραπεζών, σε υπεραγορές και αρκετούς άλλους φορείς και ιδιώτες που έρχονται σε επαφή με κοινό.

Όπως ανέφεραν στον Δήμαρχο οι δύο εθελόντριες, κάνουν προσπάθειες για να ράψουν και μάσκες χειρουργικού τύπου, για διάθεση προς τους δημότες της Αθηένου. Προσπαθούν να βρουν υλικά, δηλαδή μονόχρωμο ρούχο 100% βαμβάκι, έτσι αυτές ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Όπως ανέφεραν,

«Ο Θεός μαζί μας! Μένουμε σπίτι αγαπημένοι!!!

#ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ#ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ#»