Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Υλοποιώντας δηλωθείσα στο παρελθόν πρόθεση του Συνδέσμου Γονέων των Δημοτικών Σχολείων Αθηένου ώστε να καθιερωθεί ετήσια η παραχώρηση βοήθειας από τον Σύνδεσμο Γονέων προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου επισκέφθηκε την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο και του επέδωσε επιταγή ύψους €500 για να χρησιμοποιηθεί από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας για ενίσχυση κατοίκων Αθηένου με παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων για την αλτρουιστική πράξη τους και συνεχάρη τον Σύνδεσμο Γονέων, που αυτές τις γιορτινές μέρες, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, που φέτος τις βιώνουμε πολύ διαφορετικά λόγω του Κορωνοϊού, έρχεται χορηγός σε μια επιτροπή, που στόχο και σκοπό έχει να βοηθά οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Ανέφερε ότι η εισφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε περιπτώσεις που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ τόνισε τη συνεχή αγάπη και στήριξη που