Τελευταίες ειδήσεις

Παραχώρηση υποτροφιών από ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της Κύπρου – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Παραχώρηση υποτροφιών από ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της Κύπρου

Ο Δήμος Αθηένου, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, λαμβανομένων υπόψη και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, εξασφάλισε επιπρόσθετα, σε συνεργασία με το ακόλουθο ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο, υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019.

▪ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

 Υποτροφίες Αριστείας:

  • Υποτροφίες ύψους 75% για το 1o Ακαδημαϊκό ΄Ετος σπουδών σε τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19, ή ψηλότερο.
  • Υποτροφίες ύψους 50% για το 1o Aκαδημαϊκο ΄Ετος σπουδών σε τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες με γενικό βαθμό απολυτηρίου 18, ή ψηλότερο
  • Υποτροφίες ύψους 25% για το 1o Ακαδημαϊκό ΄Ετος σπουδών σε τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες με γενικό απολυτηρίου 17, ή ψηλότερο.

Πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας

Παροχή οικονομικής ενίσχυσης ύψους 15% σε φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα ή που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες διαβίωσης ή που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες.  Οι υποψήφιοι για οικονομική βοήθεια θα μπορούν να αιτηθούν στο Γραφείο Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Υποτροφίες για αδέλφια με ταυτόχρονη φοίτηση

Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερα αδέλφια φοιτούν ταυτόχρονα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με πλήρη φοίτηση, παραχωρείται μείωση ύψους 10% για κάθε φοιτητή.

Αθλητικές Υποτροφίες

Υποτροφίες μέχρι 25% σε όσους συμμετάσχουν σε αθλητική ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Παρακαλούνται όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες όπως συμπληρώσουν σχετικό έντυπο, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του Δήμου Αθηένου και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του,  www.athienou.eu. Το έντυπο θα πρέπει να παραδοθεί στα γραφεία του Δήμου, μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 ή να σταλεί ηλεκτρονικά στο [email protected].

 

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc