Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Παραχώρηση υποτροφιών από ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της Κύπρου – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Παραχώρηση υποτροφιών από ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της Κύπρου

Ο Δήμος Αθηένου, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, λαμβανομένων υπόψη και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, εξασφάλισε επιπρόσθετα, σε συνεργασία με το ακόλουθο ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο, υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019.

▪ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

 Υποτροφίες Αριστείας:

  • Υποτροφίες ύψους 75% για το 1o Ακαδημαϊκό ΄Ετος σπουδών σε τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19, ή ψηλότερο.
  • Υποτροφίες ύψους 50% για το 1o Aκαδημαϊκο ΄Ετος σπουδών σε τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες με γενικό βαθμό απολυτηρίου 18, ή ψηλότερο
  • Υποτροφίες ύψους 25% για το 1o Ακαδημαϊκό ΄Ετος σπουδών σε τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες με γενικό απολυτηρίου 17, ή ψηλότερο.

Πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας

Παροχή οικονομικής ενίσχυσης ύψους 15% σε φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα ή που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες διαβίωσης ή που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες.  Οι υποψήφιοι για οικονομική βοήθεια θα μπορούν να αιτηθούν στο Γραφείο Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Υποτροφίες για αδέλφια με ταυτόχρονη φοίτηση

Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερα αδέλφια φοιτούν ταυτόχρονα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με πλήρη φοίτηση, παραχωρείται μείωση ύψους 10% για κάθε φοιτητή.

Αθλητικές Υποτροφίες

Υποτροφίες μέχρι 25% σε όσους συμμετάσχουν σε αθλητική ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Παρακαλούνται όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες όπως συμπληρώσουν σχετικό έντυπο, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του Δήμου Αθηένου και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του,  www.athienou.eu. Το έντυπο θα πρέπει να παραδοθεί στα γραφεία του Δήμου, μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 ή να σταλεί ηλεκτρονικά στο mail@athienou.org.cy.