Τελευταίες ειδήσεις

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΣΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

«ΜΕ ΤΡΙΑ (3) ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ»

Ο Δήμος Αθηένου, σταθερά προσηλωμένος στις αρχές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προχωρά σε ένα ακόμα βήμα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ειδοποίηση των δημοτών σε κάθε περίσταση που κρίνεται αναγκαία.

Από σήμερα διατίθεται εντελώς δωρεάν προς όλους η εφαρμογή Gi-Polis, (από το App Store για iOS ή το Google Play για Android ) για όλα τα έξυπνα κινητά και tablet, μέσω της οποίας οι δημότες μας μπορούν να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα, ενημερώσεις και έκτακτες ειδοποιήσεις (push notifications) από τις υπηρεσίες του Δήμου, για κάθε θέμα και κυρίως για άμεσες ανάγκες ειδοποίησης ή ενημέρωσης.

Τα βήματα που μπορεί ο κάθε πολίτης να ακολουθήσει για να μπορεί να λαμβάνει τα μηνύματα και τις άμεσες ειδοποιήσεις είναι απλά και είναι τα εξής:

Για κινητά Android μπαίνουμε στο GOOGLE PLAY (PLAY STORE) ενώ για iOS στο App Store

Πληκτρολογούμε στην αναζήτηση: Gi-Polis

«Κάνουμε κλικ» την εφαρμογή και πατάμε εγκατάσταση. Ο πιο κάτω σύνδεσμος για Android συσκευές.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geoinformaticspcc.gipolis.android&hl=el

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, ζητούμε «Άνοιγμα» και από τις ρυθμίσεις (το κάτω δεξιά «γρανάζι» ) επιλέγουμε τον Δήμο Αθηένου από το πεδίο «Επιλέξτε Δήμους». Πατάμε «Αποθήκευση» και πλέον μπορείτε να λαμβάνετε κάθε άμεση ενημέρωση και ειδοποίηση από τον Δήμο Αθηένου.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Στα συνημμένα θα βρείτε τη φωτογραφική αλληλουχία για την ευκολότερη κατανόηση της εγκατάστασης, σε υψηλή ανάλυση και σε pdf.

  • Βίντεο που δείχνει σε πραγματικό χρόνο τα πολύ απλά βήματα για την εγκατάσταση της εφαρμογής. Χρειάζονται λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα για την εγκατάσταση, σύνδεση και λειτουργία του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης κι ενημέρωσης.

Android: https://www.youtube.com/watch?v=5ZcuYdHKZ4s
iOS: https://www.youtube.com/watch?v=nS_wNQhTSzo

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc