Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

5ο επεισόδιο της «Χαράς και του Πάκο αυτό το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, στις 11:00 π.μ με την αποκλειστική συμμετοχή του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά

Ο Δήμαρχος Αθηένου συμμετέχει στη μοναδική τηλεοπτική παρουσίαση της Canicula Puppets που ψυχαγωγεί και πληροφορεί μικρούς και μεγάλους μέσα από συνεντεύξεις με επαγγελματίες από διάφορους χώρους, σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού, με στόχο να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τους θεατές.
Το πρόγραμμα αυτό αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού προωθεί την κυπριακή κουλτούρα μέσω της χρήσης της κυπριακής διαλέκτου.

Η πρωτοβουλία αυτή στηρίζεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου με το Πρόγραμμα ReCOVer20.

Παρακολουθείστε το 5ο επεισόδιο της «Χαράς και του Πάκο αυτό το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, στις 11:00 π.μ με την αποκλειστική συμμετοχή του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά σε απευθείας μετάδοση από το Facebook. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους πιο κάτω συνδέσμους:

Facebook: https://www.facebook.com/pg/HaraPacoTVshow/videos/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCkGeUkSU6yKu3OUQwv0HlBg/videos