Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ: Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου, υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Αθηένου, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19.00, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Καλλινίκειου Δημοτικού Μουσείου, Διάλεξη με θέμα «Η Συμβολή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού στην Κοινωνική Ευημερία», σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας. Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας ευχαριστεί ακόμα μια φορά τον Δήμο Αθηένου για τη συνεχή βοήθεια και τη στήριξη.

Ομιλητής ήταν ο Δρ. Παναγιώτης Γεωργάκας, ο περίφημος ψυχίατρος από τη Θεσσαλονίκη, που καταπιάστηκε γύρω από το θέμα της πρόληψης, αλλά και της σημαντικότητας της ένταξης του αθλητισμού και του πολιτισμού στη ζωή μας. Στο τέλος της διάλεξης έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από το θέμα, που βοήθησε τους παρευρισκόμενους να κατανοήσουν, να προβληματιστούν και ταυτόχρονα να λύσουν τυχόν απορίες. Ο κ. Γεωργάκας δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η νέα γενιά πρέπει να παλέψει για την πρόληψη, με τη βοήθεια του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Αυτό που άφησε να νοηθεί ο Δρ. Γεωργάκας είναι πως αποτελεί χρέος μας να προσφέρουμε μαζικά, ούτως ώστε να έχουμε υγιείς ανθρώπους και μια νεολαία προστατευμένη από εξαρτήσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και ευελπιστεί η διάλεξη αυτή να έχει περάσει σημαντικά μηνύματα στον κάθε ένα που την παρακολούθησε.

 

Από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου
14 Σεπτεμβρίου 2020