Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφορικά  με τηλεφωνικές επικοινωνίες ή/και προσωπικές επαφές που  έχουν παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες στην Αθηένου από οργάνωση, η οποία παρουσιάζεται ότι συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηένου για συλλογή εισφορών για σκοπούς δεντροφύτευσης, ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει και ξεκαθαρίζει προς το κοινό ότι δεν έχει καμιά απολύτως εμπλοκή, δεν έχει ενημερωθεί και δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για αυτή την πρακτική.

Σε οποιαδήποτε επικοινωνία από εκπροσώπους εθελοντικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, για να δοθεί εισφορά για ενίσχυση πραγματοποίησης δενδροφύτευσης που θα γίνει με τη συνεργασία του Δήμου Αθηένου, καλείσθε όπως μη συμμετέχετε, αφού η προσπάθεια συλλογής εισφορών έχει γίνει σε πλήρη άγνοια του Δήμου. Η δεντροφύτευση προγραμματίζεται να γίνει στις 27 Μαρτίου 2021, αλλά όχι με εισφορές από οποιοδήποτε φορέα, επιχείρηση ή άτομο του Δήμου.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη δωρεάν γραμμή του δημότη στο τηλέφωνο 24524002.

 

Από τον Δήμο Αθηένου
1 Μαρτίου 2021