Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΟΥΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΟΥΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με τα Ακουολογικά Κέντρα Οικονόμου και τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης, ενημερώνει το κοινό ότι έχουν προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα δωρεάν ακουολογικοί έλεγχοι για τους δημότες Αθηένου.

Οι έλεγχοι διοργανώνονται μετά από εισήγηση των αναφερόμενων ακουολογικών κέντρων, στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την ακοή και την προστασία της, την απώλεια ακοής, τις εμβοές και την αντιμετώπισή τους με ακουστικά βαρηκοΐας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με τη διοργάνωση των πιο κάτω ελέγχων στην Αθηένου, δίνεται η ευκαιρία ειδικά στους υπερήλικες, για τους οποίους είναι δύσκολη η μετακίνηση, να ενημερωθούν, αλλά και να εξεταστούν επί τόπου δωρεάν, από το εξειδικευμένο προσωπικό των δύο Ακουολογικών Κέντρων Οικονόμου και Ευθυμιάδη.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα που αναφέρονται για τη διευθέτηση ραντεβού, προς διευκόλυνση των ελέγχων και των ιδίων.

ΑΚΟΥΟΛΟΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ, 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
Ώρες: 9:00-17:30
Χώρος : Κωνσταντινελένειον Κέντρο Ενηλίκων
Τηλ: 99035212

 

ΑΚΟΥΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

ΤΡΙΤΗ, 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
Ώρες: 9:00 – 17:30
Χώρος : Κωνσταντινελένειον Κέντρο Ενηλίκων
Τηλ:96581968