Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΧΟΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέλαβε σήμερα 13 Ιανουαρίου 2023 ένα τροχοκάθισμα από την Υπεραγορά «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου, δωρεά της Υπεραγοράς στο κοινωνικό έργο του Δήμου.

Την παράδοση έκανε στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου ο διευθυντής της Υπεραγοράς «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριος Δράκος.

Η Υπεραγορά για τέταρτη φορά, για τέταρτο συνεχόμενο έτος, παραδίδει στον Δήμαρχο τροχοκαθίσματα. Το 2020 τροχοκάθισμα που είχε παραδοθεί, δόθηκε από τον Δήμαρχο στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των ενοίκων της Στέγης. Το 2021 το τροχοκάθισμα παρέμεινε στον Δήμο και χρησιμοποιείται για τις ανάγκες δημοτών της Αθηένου που το έχουν ανάγκη για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να εξυπηρετούνται μέσω του Δήμου. Άλλα δύο τροχοκαθίσματα δόθηκαν από τον Δήμαρχο στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των ενοίκων της Στέγης.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή της Υπεραγοράς «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριο Δράκου για την επαναλαμβανόμενη και ευγενή χειρονομία τους, ενώ ανέφερε ότι το τροχοκάθισμα θα παραδοθεί στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιηθεί για τις πολλαπλές ανάγκες των ενοίκων της Στέγης.